Manarm produceren

Prijs € 36,50

Uitverkocht

Jo van de Put

Paperback | Maart 2011 | 146

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Om concurrerend te zijn en te blijven streven organisaties ernaar om zo manarm mogelijk te kunnen produceren. Hierbij is de focus vrijwel altijd gericht op technische oplossingen in de vorm van robotisering. Natuurlijk dragen technische oplossingen bij aan manarm produceren, maar dat is slechts een deel van het invulling geven aan manarm produceren. Organisaties die de oplossing zien in de vorm van robotisering zien hun concurrentiepositie vaak niet verbeteren. Sterker nog, het kan hun concurrentiepositie zelfs verslechteren. De reden daarvan is dat er onvoldoende aandacht is voor de organisatorische aspecten die nodig zijn om de productie manarm in te richten.Manarm produceren behandelt alle aspecten die van belang zijn om een industriële organisatie zo manarm mogelijk te laten functioneren. Het boek besteedt veel aandacht aan de organisatorische aspecten van manarm produceren. Aan de hand van een stappenplan wordt op een systematische manier aangegeven hoe we een productieproces manarmer kunnen maken. Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden die laten zien hoe we technische en organisatorische mogelijkheden kunnen combineren om tot een manarme productie te komen.Manarm produceren is geschreven voor iedereen in een industrieel bedrijf die betrokken is bij het manarmer maken van de productie. Hierbij gaat het om directeuren, bedrijfsleiders, overige MT-leden, productieleiders en werkvoorbereiders. Daarnaast is dit boek ook geschikt om studenten Technische Bedrijfskunde inzicht te geven in het manarmer maken van productieprocessen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jo van de Put
Uitgever
Maj Engineering Publishing
ISBN
9789079182176
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162

Beschrijving

Om concurrerend te zijn en te blijven streven organisaties ernaar om zo manarm mogelijk te kunnen produceren. Hierbij is de focus vrijwel altijd gericht op technische oplossingen in de vorm van robotisering. Natuurlijk dragen technische oplossingen bij aan manarm produceren, maar dat is slechts een deel van het invulling geven aan manarm produceren. Organisaties die de oplossing zien in de vorm van robotisering zien hun concurrentiepositie vaak niet verbeteren. Sterker nog, het kan hun concurrentiepositie zelfs verslechteren. De reden daarvan is dat er onvoldoende aandacht is voor de organisatorische aspecten die nodig zijn om de productie manarm in te richten.
Manarm produceren behandelt alle aspecten die van belang zijn om een industriële organisatie zo manarm mogelijk te laten functioneren. Het boek besteedt veel aandacht aan de organisatorische aspecten van manarm produceren. Aan de hand van een stappenplan wordt op een systematische manier aangegeven hoe we een productieproces manarmer kunnen maken. Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden die laten zien hoe we technische en organisatorische mogelijkheden kunnen combineren om tot een manarme productie te komen.
Manarm produceren is geschreven voor iedereen in een industrieel bedrijf die betrokken is bij het manarmer maken van de productie. Hierbij gaat het om directeuren, bedrijfsleiders, overige MT-leden, productieleiders en werkvoorbereiders. Daarnaast is dit boek ook geschikt om studenten Technische Bedrijfskunde inzicht te geven in het manarmer maken van productieprocessen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jo van de Put
Uitgever
Maj Engineering Publishing
ISBN
9789079182176
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99