Elsevier BTW almanak 2012

Prijs € 87,45

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BTW Almanak Praktisch en compleetOnvoldoende aandacht voor de btw kan de ondernemer veel geld kosten. Al 30 jaar is de BTW Almanak voor de ondernemer (klein en groot) en adviseur hét praktische en meest complete naslagwerk voor fiscale kostenbeheersing.De almanak is onmisbaar bij het opstellen van een correcte btw-aangifte en bij het nemen van bedrijfsbeslissingen. Alle relevante regelingen m.b.t. btw worden behandeld, tot en met verwante onderwerpen als controle, administratieve boetes, heffingsrente, invordering, bezwaar en beroep.De BTW Almanak staat voor betrouwbare, onafhankelijke en actuele advisering.Met in deze uitgave extra aandacht voor:* Nieuwe regels privégebruik auto* Recente ontwikkelingen m.b.t. onroerend goed, met name bij sloop en verbouwing* Recente ontwikkelingen m.b.t. btw-aftrek op goederen en diensten* Laatste ontwikkelingen m.b.t. het 6%-tarief* Nieuwe reisbureauregeling* Ontwikkelingen op het gebied van de integratieheffing* Recente rechtspraakDe verschijningsdatum van de BTW Almanak is februari 2012. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de almanak automatisch zodra hij verschenen is.Heeft u interesse in meerdere producten of heeft u vragen? Bel 020 515 95 55 voor meer informatie of stuur een e-mail naar sales.fiscaal@reedbusiness.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Reed business
ISBN
9789035250055
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

BTW Almanak
Praktisch en compleet
Onvoldoende aandacht voor de btw kan de ondernemer veel geld kosten. Al 30 jaar is de BTW Almanak voor de ondernemer (klein en groot) en adviseur hét praktische en meest complete naslagwerk voor fiscale kostenbeheersing.

De almanak is onmisbaar bij het opstellen van een correcte btw-aangifte en bij het nemen van bedrijfsbeslissingen. Alle relevante regelingen m.b.t. btw worden behandeld, tot en met verwante onderwerpen als controle, administratieve boetes, heffingsrente, invordering, bezwaar en beroep.

De BTW Almanak staat voor betrouwbare, onafhankelijke en actuele advisering.

Met in deze uitgave extra aandacht voor:
* Nieuwe regels privégebruik auto
* Recente ontwikkelingen m.b.t. onroerend goed, met name bij sloop en verbouwing
* Recente ontwikkelingen m.b.t. btw-aftrek op goederen en diensten
* Laatste ontwikkelingen m.b.t. het 6%-tarief
* Nieuwe reisbureauregeling
* Ontwikkelingen op het gebied van de integratieheffing* Recente rechtspraak

De verschijningsdatum van de BTW Almanak is februari 2012. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de almanak automatisch zodra hij verschenen is.

Heeft u interesse in meerdere producten of heeft u vragen? Bel 020 515 95 55 voor meer informatie of stuur een e-mail naar sales.fiscaal@reedbusiness.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Reed business
ISBN
9789035250055
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99