Mama tovert melk

Prijs € 16,90

Uitverkocht

M. Verbeelen

Hardback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over het boek Borstvoeding is de natuurlijkste vorm om baby’s te voeden. Toch kozen moeders de laatste decennia steeds meer voor flessenvoeding. Dit vertelboek wil borstvoeding weer die plaats geven van iets dat er vanzelfsprekend bij hoort wanneer er een baby komt. Meer dan dat zijn borstvoedingsmomenten ook een bron van troost, veiligheid en geborgenheid voor kinderen. En waar kun je beter beginnen met het creëren van een hernieuwd bewustzijn rond borstvoeding dan bij jonge kinderen zelf, de moeders en vaders van morgen? In dit boek worden kinderen van 5 tot 8 jaar op een speelse manier vertrouwd gemaakt met borstvoeding. Het is bijzonder geschikt voor kinderen die een broertje of zusje krijgen. Via een speels verhaal en vele illustraties maak je kennis met Emilie, die net een broertje heeft gekregen, en haar gezin. Emilie is nieuwsgierig naar hoe mama zomaar melk kan toveren. Van mama en oma krijgt ze wonderlijke antwoorden op al haar vragen. Uit de inhoud Tijd om te drinken – Foto’s van lang geleden – Geschenk van Moeder Natuur – Logeren bij oma – Hoe distel en kever een nieuwe naam kregen – Uit de duim gezogen – Roodkapje – Baby’s op het schoolplein – Chocolademelk – Bent komt spelen – Kaartjes aan de waslijn – Romulus en Remus – Bloemetjesbad – Bootje varen – Kijk, dat zijn wij! Mia Verbeelen is professioneel verhalenverteller en oprichter van het verhalenbedrijf Verbeelden door verhalen. Ilheim Abdel-jelil is grafisch ontwerpster en illustratrice. Deze uitgave is een initiatief van De Bakermat, een expertisecentrum voor kraamzorg en vroedkundepraktijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Verbeelen
Uitgever
Cyclus-Garant
ISBN
9789085750307
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
86

Beschrijving

Over het boek

Borstvoeding is de natuurlijkste vorm om baby’s te voeden. Toch kozen moeders de laatste decennia steeds meer voor flessenvoeding.
Dit vertelboek wil borstvoeding weer die plaats geven van iets dat er vanzelfsprekend bij hoort wanneer er een baby komt. Meer dan dat zijn borstvoedingsmomenten ook een bron van troost, veiligheid en geborgenheid voor kinderen. En waar kun je beter beginnen met het creëren van een hernieuwd bewustzijn rond borstvoeding dan bij jonge kinderen zelf, de moeders en vaders van morgen? In dit boek worden kinderen van 5 tot 8 jaar op een speelse manier vertrouwd gemaakt met borstvoeding. Het is bijzonder geschikt voor kinderen die een broertje of zusje krijgen.
Via een speels verhaal en vele illustraties maak je kennis met Emilie, die net een broertje heeft gekregen, en haar gezin. Emilie is nieuwsgierig naar hoe mama zomaar melk kan toveren. Van mama en oma krijgt ze wonderlijke antwoorden op al haar vragen.

Uit de inhoud
Tijd om te drinken – Foto’s van lang geleden – Geschenk van Moeder Natuur – Logeren bij oma – Hoe distel en kever een nieuwe naam kregen – Uit de duim gezogen – Roodkapje – Baby’s op het schoolplein – Chocolademelk – Bent komt spelen – Kaartjes aan de waslijn – Romulus en Remus – Bloemetjesbad – Bootje varen – Kijk, dat zijn wij!

Mia Verbeelen is professioneel verhalenverteller en oprichter van het verhalenbedrijf Verbeelden door verhalen. Ilheim Abdel-jelil is grafisch ontwerpster en illustratrice. Deze uitgave is een initiatief van De Bakermat, een expertisecentrum voor kraamzorg en vroedkundepraktijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Verbeelen
Uitgever
Cyclus-Garant
ISBN
9789085750307
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
86

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99