Mama kwijt

Prijs € 14,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Chris Haughton

Hardback | November 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een superleuk peuterboek van de jonge Ierse vormgever Chris Haughton, die de wereld rondreist en ondertussen prentenboeken maakt. Hij creëerde een snoes van een uiltje, dat al slapend uit zijn nest valt en op zoek moet naar zijn mama. Eekhoorn zal ’m wel even helpen, maar dan moet kleine Uil wel de juiste aanwijzingen geven... Uiteindelijk komt het gelukkig allemaal goed, met een lekker koekje toe! Mama kwijt gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2012! Een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen koos dit boek uit het aanbod van prentenboeken die in 2010 verschenen. In totaal selecteerde de jury tien titels voor peuters en kleuters. Deze boeken staan centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen 2012 (van woensdag 18 januari t/m zaterdag 28 januari). Doel van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Chris Haughton (Dublin, 1978) is illustrator en vormgever en woont in Londen. Hij illustreert o.a. regelmatig voor The Guardian en voor verschillende grote reclamebureaus. Mama kwijt is zijn eerste prentenboek. Hij kwam op het idee om een prentenboek te maken na het bezoeken van een tentoonstelling over Dick Bruna. In Mama kwijt valt een klein uiltje uit het nest en gaat daarna met hulp van eekhoorn op zoek naar zijn mama.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris Haughton
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025748456
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Een superleuk peuterboek van de jonge Ierse vormgever Chris Haughton, die de wereld rondreist en ondertussen prentenboeken maakt. Hij creëerde een snoes van een uiltje, dat al slapend uit zijn nest valt en op zoek moet naar zijn mama. Eekhoorn zal ’m wel even helpen, maar dan moet kleine Uil wel de juiste aanwijzingen geven... Uiteindelijk komt het gelukkig allemaal goed, met een lekker koekje toe!

Mama kwijt gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2012!

Een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen koos dit boek uit het aanbod van prentenboeken die in 2010 verschenen. In totaal selecteerde de jury tien titels voor peuters en kleuters. Deze boeken staan centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen 2012 (van woensdag 18 januari t/m zaterdag 28 januari). Doel van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen.

Chris Haughton (Dublin, 1978) is illustrator en vormgever en woont in Londen. Hij illustreert o.a. regelmatig voor The Guardian en voor verschillende grote reclamebureaus. Mama kwijt is zijn eerste prentenboek. Hij kwam op het idee om een prentenboek te maken na het bezoeken van een tentoonstelling over Dick Bruna. In Mama kwijt valt een klein uiltje uit het nest en gaat daarna met hulp van eekhoorn op zoek naar zijn mama.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris Haughton
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025748456
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99