Magische wegwijzers

54 kaarten met handleiding voor de avontuurlijke, magische reis van je leven!

Prijs € 26,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Colette Baron-Reid

September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit wordt een magische en unieke manier om de reis van je leven te verkennen, en wijsheid en inzicht te verkrijgen over waar je bent geweest, waar je nu bent en waar je naartoe gaat. Wat hebben het lot, de bestemming en de krachten van synchroniciteit en Spirit jou te bieden? Deze kaarten zijn vooral ontworpen om antwoorden op je vragen te geven... en meer.Al mijn orakelkaarten zijn geïnspireerd door, en afgeleid van oude waarzegsystemen zoals de tarot, Noorse runen en de I Tjing. Ik heb ze gemoderniseerd om ze nu te kunnen gebruiken, in een begrijpelijke taal. Elke kaart heeft een ander en specifiek thema. De thema´s op de deze kaarten hebben allemaal betrekking op een reis, die symbolisch de plaatsen weergeeft die je misschien gaat bezoeken, de omstandigheden die je misschien tegenkomt, en de bondgenoten en de uitdagers die je zou kunnen ontmoeten op een kaart die het verhaal van je leven voorstelt. De symbolen op deze kaarten vertellen op figuurlijke wijze iets over je innerlijk, niet over je uiterlijk. Je gedachten, gevoelens, datgene waar je in gelooft, herinneringen en bedoelingen creëren de ´plaatsen´ die je bewoont of bezoekt tijdens je reis. Deze plaatsen zijn archetypisch en universeel, zelfs als ze een diepe persoonlijke betekenis voor je hebben. We hebben allemaal stormachtige emoties ervaren en de zonnige opgetogenheid van blijdschap. Iedereen is in zichzelf wel eens een ondermijnende kwade geest tegengekomen, die onze ´eerste gedachte´ wil stelen en weigert deze los te laten tot we hem een naam hebben gegeven, en zijn greep op ons accepteren. Maar als orakel heeft iedere kaart ook een persoonlijke boodschap voor je die je zal helpen wijsheid te verwerven.Het belangrijkste is, dat je weet dat niets stil staat. Het leven gaat over beweging en ontwikkeling, onzekerheid en zekerheid, zowel over verlies als liefde, en over rijkdom en uitdagingen. Geheimen komen aan het licht, en schoonheid wordt zelfs op de donkerste plaatsen onthuld als je bereid bent om je leven te zien als een doorlopend avontuur. Het is mijn bedoeling dat deze kaarten je leiden langs dit betoverende landschap zodat je je nooit meer verloren zult voelen. Ik hoop dat deze kaarten je laten zien op welke manier je de magie en de betekenis van het verhaal van je leven kunt ontdekken en dat ze je de kracht geven om nu het beste uit je leven te halen... zodat je toekomst inspirerend, echt, wijs en liefdevol zal zijn. Je bestemming wacht op je!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Colette Baron-Reid
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081906
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit wordt een magische en unieke manier om de reis van je leven te verkennen, en wijsheid en inzicht te verkrijgen over waar je bent geweest, waar je nu bent en waar je naartoe gaat. Wat hebben het lot, de bestemming en de krachten van synchroniciteit en Spirit jou te bieden? Deze kaarten zijn vooral ontworpen om antwoorden op je vragen te geven... en meer.
Al mijn orakelkaarten zijn geïnspireerd door, en afgeleid van oude waarzegsystemen zoals de tarot, Noorse runen en de I Tjing. Ik heb ze gemoderniseerd om ze nu te kunnen gebruiken, in een begrijpelijke taal. Elke kaart heeft een ander en specifiek thema.
De thema´s op de deze kaarten hebben allemaal betrekking op een reis, die symbolisch de plaatsen weergeeft die je misschien gaat bezoeken, de omstandigheden die je misschien tegenkomt, en de bondgenoten en de uitdagers die je zou kunnen ontmoeten op een kaart die het verhaal van je leven voorstelt. De symbolen op deze kaarten vertellen op figuurlijke wijze iets over je innerlijk, niet over je uiterlijk. Je gedachten, gevoelens, datgene waar je in gelooft, herinneringen en bedoelingen creëren de ´plaatsen´ die je bewoont of bezoekt tijdens je reis. Deze plaatsen zijn archetypisch en universeel, zelfs als ze een diepe persoonlijke betekenis voor je hebben.
We hebben allemaal stormachtige emoties ervaren en de zonnige opgetogenheid van blijdschap. Iedereen is in zichzelf wel eens een ondermijnende kwade geest tegengekomen, die onze ´eerste gedachte´ wil stelen en weigert deze los te laten tot we hem een naam hebben gegeven, en zijn greep op ons accepteren. Maar als orakel heeft iedere kaart ook een persoonlijke boodschap voor je die je zal helpen wijsheid te verwerven.
Het belangrijkste is, dat je weet dat niets stil staat. Het leven gaat over beweging en ontwikkeling, onzekerheid en zekerheid, zowel over verlies als liefde, en over rijkdom en uitdagingen. Geheimen komen aan het licht, en schoonheid wordt zelfs op de donkerste plaatsen onthuld als je bereid bent om je leven te zien als een doorlopend avontuur. Het is mijn bedoeling dat deze kaarten je leiden langs dit betoverende landschap zodat je je nooit meer verloren zult voelen. Ik hoop dat deze kaarten je laten zien op welke manier je de magie en de betekenis van het verhaal van je leven kunt ontdekken en dat ze je de kracht geven om nu het beste uit je leven te halen... zodat je toekomst inspirerend, echt, wijs en liefdevol zal zijn. Je bestemming wacht op je!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Colette Baron-Reid
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081906
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99