Made in Italy

recepten & verhalen

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Giorgio Locatelli, G. Locatelli

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met dit schitterend vormgegeven en gefotografeerde boek presenteert Engelands meest favoriete Italiaanse chef zijn levenswerk: Giorgio Locatelli combineert in Made in Italy oude familieverhalen en -recepten met de eigentijdse, onmisbare gerechten uit zijn veelgeprezen Londense restaurant. Locatelli's passie voor eten straalt van elke pagina van dit verrassende boek. Of hij nu herinneringen aan de gerechten uit zijn geboortestreek Lombardije ophaalt, een voorgerecht presenteert waarvoor hij de meest eenvoudige en verse ingrediënten gebruikt of uitlegt hoe je de ultieme risotto moet maken: Locatelli verplaatst de lezer naar zijn eigen keuken, en laat hem de echte smaken van Italië proeven. Het boek staat bol van de inzichten en historische details die je van een bedreven kookboekenschrijver mag verwachten. De praktische expertise van een topkok wordt op smaak gebracht met uitnodigende verhalen, geestige en uitgesproken observaties over de stand van zaken in de hedendaagse gastronomie. Dit alles maakt Made in Italy dé nieuwe Italiaanse kookbijbel, van de erkende meester van de moderne Italiaanse keuken. "Made in Italy is eenvoudigweg het perfecte boek. Koop dit boek en je zult nooit meer naar een ander Italiaanse kookboek willen omkijken." Gordon Ramsay, The Times "Made in Italy is mijn Boek van het Jaar en plaatst al het andere op mijn Italiaanse boekenplank in de schaduw." Nigel Slater, Observer Food Monthly

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Giorgio Locatelli, G. Locatelli
Uitgever
Fontaine/Lannoo
ISBN
9789072975119
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met dit schitterend vormgegeven en gefotografeerde boek presenteert Engelands meest favoriete Italiaanse chef zijn levenswerk: Giorgio Locatelli combineert in Made in Italy oude familieverhalen en -recepten met de eigentijdse, onmisbare gerechten uit zijn veelgeprezen Londense restaurant.
Locatelli's passie voor eten straalt van elke pagina van dit verrassende boek. Of hij nu herinneringen aan de gerechten uit zijn geboortestreek Lombardije ophaalt, een voorgerecht presenteert waarvoor hij de meest eenvoudige en verse ingrediënten gebruikt of uitlegt hoe je de ultieme risotto moet maken: Locatelli verplaatst de lezer naar zijn eigen keuken, en laat hem de echte smaken van Italië proeven.

Het boek staat bol van de inzichten en historische details die je van een bedreven kookboekenschrijver mag verwachten. De praktische expertise van een topkok wordt op smaak gebracht met uitnodigende verhalen, geestige en uitgesproken observaties over de stand van zaken in de hedendaagse gastronomie. Dit alles maakt Made in Italy dé nieuwe Italiaanse kookbijbel, van de erkende meester van de moderne Italiaanse keuken.

"Made in Italy is eenvoudigweg het perfecte boek. Koop dit boek en je zult nooit meer naar een ander Italiaanse kookboek willen omkijken."
Gordon Ramsay, The Times

"Made in Italy is mijn Boek van het Jaar en plaatst al het andere op mijn Italiaanse boekenplank in de schaduw."
Nigel Slater, Observer Food Monthly

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Giorgio Locatelli, G. Locatelli
Uitgever
Fontaine/Lannoo
ISBN
9789072975119
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99