MaddAddam

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Margaret Atwood

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer dan ooit is de westerse wereld in de ban van de mogelijkheid dat aan ons luxe leven een einde kan komen. Margaret Atwood, een van de grootste en meest gelezen auteurs van onze tijd, geeft ons met MaddAddam haar visie op een leven in de zeer nabije toekomst.Enige tijd nadat een waterloze vloed het grootste deel van de mensheid heeft vernietigd, hebben Toby en Ren hun vriendin Amanda uit handen van zogeheten Painballers gered. Zij leven teruggetrokken in het zwaarbeveiligde MaddAddamite Cob House, waar het leven evenmin eenvoudig blijkt te zijn. Te midden van allerlei gevaren van buiten moeten zij ook alledaagse gevaren zien te trotseren: culturele verwarring, jaloezie jegens onbereikbare geliefden, en verschrikkelijke koffie.Met MaddAddam bewijst Margaret Atwood haar grote kwaliteiten en weet ze een vaak onbegrepen literair genre overtuigend aan een breed publiek te presenteren. Het is een prachtig boek, voor haar vele fans, maar ook voor iedereen die soms bang is dat we in de eindtijd leven. MaddAddam is een echte Atwood: geestig, avontuurlijk en romantisch.Margaret Atwood (Ottawa, 1939) is een van de belangrijkste auteurs van dit moment. Ze heeft met haar vele romans, gedichten, verhalen en bloemlezingen in de loop van haar leven een miljoenenpubliek weten te betoveren.'Haar visie is zowel een bevestiging als een waarschuwing, en de conclusie van dit opmerkelijke verhaal laat ons niet achter met een gevoel van wanhoop over het menselijk tekort, maar met een gevoel van ontzag over het nog nauwelijks onderzochte vermogen van de mensheid om zich verder te ontwikkelen.'publishers weekly, starred review

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margaret Atwood
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044624496
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372

Beschrijving

Meer dan ooit is de westerse wereld in de ban van de mogelijkheid dat aan ons luxe leven een einde kan komen. Margaret Atwood, een van de grootste en meest gelezen auteurs van onze tijd, geeft ons met MaddAddam haar visie op een leven in de zeer nabije toekomst.
Enige tijd nadat een waterloze vloed het grootste deel van de mensheid heeft vernietigd, hebben Toby en Ren hun vriendin Amanda uit handen van zogeheten Painballers gered. Zij leven teruggetrokken in het zwaarbeveiligde MaddAddamite Cob House, waar het leven evenmin eenvoudig blijkt te zijn. Te midden van allerlei gevaren van buiten moeten zij ook alledaagse gevaren zien te trotseren: culturele verwarring, jaloezie jegens onbereikbare geliefden, en verschrikkelijke koffie.
Met MaddAddam bewijst Margaret Atwood haar grote kwaliteiten en weet ze een vaak onbegrepen literair genre overtuigend aan een breed publiek te presenteren. Het is een prachtig boek, voor haar vele fans, maar ook voor iedereen die soms bang is dat we in de eindtijd leven. MaddAddam is een echte Atwood: geestig, avontuurlijk en romantisch.

Margaret Atwood (Ottawa, 1939) is een van de belangrijkste auteurs van dit moment. Ze heeft met haar vele romans, gedichten, verhalen en bloemlezingen in de loop van haar leven een miljoenenpubliek weten te betoveren.

'Haar visie is zowel een bevestiging als een waarschuwing, en de conclusie van dit opmerkelijke verhaal laat ons niet achter met een gevoel van wanhoop over het menselijk tekort, maar met een gevoel van ontzag over het nog nauwelijks onderzochte vermogen van de mensheid om zich verder te ontwikkelen.'
publishers weekly, starred review

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margaret Atwood
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044624496
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99