Macaber complot (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Jefferson Bass

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Forensisch antropoloog Bill Brockton, werkzaam op het onderzoeksinstituut de Bodyfarm, wordt vanwege zijn expertise gevraagd om te assisteren bij een vreemde moordzaak. Een man in vrouwenkleding is doodgeslagen en opgehangen aan een boom. Stap voor stap gaat Brockton na hoe en wanneer de moord heft plaatsgevonden. De zoektocht naar de moordenaar leidt echter tot een tweede gruwelijke moord, deze keer op iemand die ham zeer dierbaar is. De verdenking rust op niemand minder dan Brockton zelf. Meer dan ooit wordt hij zowel professioneel als persoonlijk op de proef gesteld.Macaber complot is het tweede deel in de serie De Bodyfarm Mysteries, voor liefhebbers van Karin Slaughter, Patricia Cornwell en de televisieserie CSI. Het eerste boek Het lijkenhuis werd enthousiast door de pers ontvangen'Het lijkenhuis is een entelligent geschreven thriller die tevens een nauwgezètte cursus is in skelet ontleden, met tal van sappige details voor de leek.' - CrimezoneJefferson Bass is het pseudoniem van de auteurs Jon Jefferson en Bill Bass. Jon Jefferson is journalist en documentairemaker. Hij schreef onder meer voor The New York Times, USA Today en Newsweek. Dr. Bill Bass is een van de bekendste forensisch onderzoekers ter wereld. Hij heft aan vele moordzaken gewerket en is de oprichter van het forensisch onderzoeksinstituut de Bodyfarm.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jefferson Bass
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044961355
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
525898 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
285

Beschrijving

Forensisch antropoloog Bill Brockton, werkzaam op het onderzoeksinstituut de Bodyfarm, wordt vanwege zijn expertise gevraagd om te assisteren bij een vreemde moordzaak. Een man in vrouwenkleding is doodgeslagen en opgehangen aan een boom. Stap voor stap gaat Brockton na hoe en wanneer de moord heft plaatsgevonden. De zoektocht naar de moordenaar leidt echter tot een tweede gruwelijke moord, deze keer op iemand die ham zeer dierbaar is. De verdenking rust op niemand minder dan Brockton zelf. Meer dan ooit wordt hij zowel professioneel als persoonlijk op de proef gesteld.
Macaber complot is het tweede deel in de serie De Bodyfarm Mysteries, voor liefhebbers van Karin Slaughter, Patricia Cornwell en de televisieserie CSI. Het eerste boek Het lijkenhuis werd enthousiast door de pers ontvangen
'Het lijkenhuis is een entelligent geschreven thriller die tevens een nauwgezètte cursus is in skelet ontleden, met tal van sappige details voor de leek.' - Crimezone
Jefferson Bass is het pseudoniem van de auteurs Jon Jefferson en Bill Bass. Jon Jefferson is journalist en documentairemaker. Hij schreef onder meer voor The New York Times, USA Today en Newsweek. Dr. Bill Bass is een van de bekendste forensisch onderzoekers ter wereld. Hij heft aan vele moordzaken gewerket en is de oprichter van het forensisch onderzoeksinstituut de Bodyfarm.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jefferson Bass
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044961355
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
525898 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
285

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99