Mac OS X Mountain Lion Senioreneditie

Prijs € 25,95

Uitverkocht

Pieter van Groenewoud, Yvin Hei

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ben je op zoek naar een boek waarin de werking van een Mac, OS X Mountain Lion en de meegeleverde Apple-software duidelijk worden uitgelegd? Dan is dit het boek voor jou! Van de installatie van een nieuwe Mac en het uitvoeren van basishandelingen tot het werken met iPhoto of het instellen van je e-mail. Alle populaire Appleprogramma's komen aan bod. Dat computerboeken niet saai hoeven te zijn, bewijst dit boek: het is in duidelijke taal geschreven, bevat prachtige illustraties in kleur en heeft een opvallend, vierkant formaat. Dit boek is geschikt voor iedereen die net een nieuwe Mac heeft aangeschaft of is overgestapt naar OS X Mountain Lion. Ook wordt er nadrukkelijk rekening gehouden met mensen die voorheen hebben gewerkt met Windows op een pc.De volgende onderwerpen komen aan bod:- Basishandelingen op een Mac- Apple hardware, aansluitingen en installatie- Internet en e-mail instellen en gebruiken- Alle vernieuwingen van OS X Mountain Lion zoals Berichtencentrum, Herinneringen en Contacten en Agenda's- Je gegevens synchroniseren met iCloud- Aan de slag met iTunes en iPhoto- Systeemvoorkeuren instellen- Documenten en foto's afdrukken- Bestanden delen met anderen en veiligheidDeze senioreneditie is vrijwel identiek aan het boek Mac - Mac OS X Mountain Lion (9789043026550), maar is gedrukt op groot formaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pieter van Groenewoud, Yvin Hei
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043027458
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ben je op zoek naar een boek waarin de werking van een Mac, OS X Mountain Lion en de meegeleverde Apple-software duidelijk worden uitgelegd? Dan is dit het boek voor jou! Van de installatie van een nieuwe Mac en het uitvoeren van basishandelingen tot het werken met iPhoto of het instellen van je e-mail. Alle populaire Appleprogramma's komen aan bod. Dat computerboeken niet saai hoeven te zijn, bewijst dit boek: het is in duidelijke taal geschreven, bevat prachtige illustraties in kleur en heeft een opvallend, vierkant formaat. Dit boek is geschikt voor iedereen die net een nieuwe Mac heeft aangeschaft of is overgestapt naar OS X Mountain Lion. Ook wordt er nadrukkelijk rekening gehouden met mensen die voorheen hebben gewerkt met Windows op een pc.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
- Basishandelingen op een Mac
- Apple hardware, aansluitingen en installatie
- Internet en e-mail instellen en gebruiken
- Alle vernieuwingen van OS X Mountain Lion zoals Berichtencentrum, Herinneringen en Contacten en Agenda's
- Je gegevens synchroniseren met iCloud
- Aan de slag met iTunes en iPhoto
- Systeemvoorkeuren instellen
- Documenten en foto's afdrukken
- Bestanden delen met anderen en veiligheid

Deze senioreneditie is vrijwel identiek aan het boek Mac - Mac OS X Mountain Lion (9789043026550), maar is gedrukt op groot formaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pieter van Groenewoud, Yvin Hei
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043027458
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99