Maatwerk MBO ICT Linux 4

Prijs € 47,50

Uitverkocht

S. van Vugt, Sander van Vugt

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een competentiegerichte methodeMet de nieuwe methode Maatwerk MBO ICT brengt u de competentiegerichte kwalificatiestructuur in de praktijk. De methode bestaat uit een afgestemd geheel van cd-rom's, boeken, een website en docentenhandleidingen. Voor elk niveau vormt een cd-rom met projecten met cases per kerntaak de basis van de leerstof. De projecten verwijzen naar bronnen: de leerboeken, maar ook zoektermen voor internet, en multi-mediafragmenten.Praktijkgericht leren in een contextrijke omgevingIn de methode staat het project centraal. Om het project tot een goed einde te brengen moet de student zich kennis en vaardig-heden eigen maken. Binnen elke kerntaak van een kwalificatie zijn er meerdere projecten, oplopend in complexiteit, waarbij net laatste project de competenties van de volledige kerntaak afdekt. Naast de projecten met context biedt de methode ook projecten zonder context, die de docent zelf kan aanvullen met eigen (regionale) context.Maatwerk MBO ICT- Studeren vanuit de praktijk- Contextrijke projecten staan centraal- Geïntegreerde zelftoets- Werken in eigen tempo- Volledige content op cd-rom- Ondersteund met website- Docentenhandleidingenwww.maatwerkmboict.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. van Vugt, Sander van Vugt
Uitgever
Academic service
ISBN
9789039525487
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Beschrijving

Een competentiegerichte methode
Met de nieuwe methode Maatwerk MBO ICT brengt u de competentiegerichte kwalificatiestructuur in de praktijk. De methode bestaat uit een afgestemd geheel van cd-rom's, boeken, een website en docentenhandleidingen. Voor elk niveau vormt een cd-rom met projecten met cases per kerntaak de basis van de leerstof. De projecten verwijzen naar bronnen: de leerboeken, maar ook zoektermen voor internet, en multi-mediafragmenten.
Praktijkgericht leren in een contextrijke omgeving
In de methode staat het project centraal. Om het project tot een goed einde te brengen moet de student zich kennis en vaardig-heden eigen maken. Binnen elke kerntaak van een kwalificatie zijn er meerdere projecten, oplopend in complexiteit, waarbij net laatste project de competenties van de volledige kerntaak afdekt. Naast de projecten met context biedt de methode ook projecten zonder context, die de docent zelf kan aanvullen met eigen (regionale) context.
Maatwerk MBO ICT
- Studeren vanuit de praktijk
- Contextrijke projecten staan centraal
- Geïntegreerde zelftoets
- Werken in eigen tempo
- Volledige content op cd-rom
- Ondersteund met website
- Docentenhandleidingen
www.maatwerkmboict.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. van Vugt, Sander van Vugt
Uitgever
Academic service
ISBN
9789039525487
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99