Maankalender, fotokalender 2015

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Marjanne Hess-van Klaveren

Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In deze maanfotokalender staat per maand een prachtige foto en informatie wat de invloed van de maan is aan de hand van symbooltjes. Met het volgen van de maankalender komt er weer een oud, meer natuurlijk ritme terug in je leven. Je kunt hierdoor meegaan met de stroom, de maancyclus en de vier seizoenen. Als je de cyclus van de maan volgt leef je volgens een natuurlijk ritme, wat rust en ontspanning brengt in je levensstijl. Voor elke bezigheid is er een gunstig tijdstip, zo zijn er volgens de maan gunstige dagen om je planning op te zetten, je administratie, huishouden of bankzaken te doen, zakelijke afspraken te maken, voor cultuur en theaterbezoek, muziek, reizen, maar ook voor relaties, oefeningen, massages, lichaams- of haarverzorging en meditaties. De maan geeft ritme aan de natuur in de vier seizoenen. Zo zijn er gunstige dagen om te tuinieren, zoals grasmaaien, groenten en fruit te zaaien en te planten of voor het poten van aardappelen. Bovendien zijn er gunstige tijden om groenten en fruit te oogsten, te bewaren, op te slaan of om direct te consumeren, of om samen met je paard en/of hond te trainen, hoeven en nagels te verzorgen en stallen te verschonen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marjanne Hess-van Klaveren
Uitgever
Hajefa, Uitgeverij
ISBN
9789077677780
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
28

Beschrijving

In deze maanfotokalender staat per maand een prachtige foto en informatie wat de invloed van de maan is aan de hand van symbooltjes. Met het volgen van de maankalender komt er weer een oud, meer natuurlijk ritme terug in je leven. Je kunt hierdoor meegaan met de stroom, de maancyclus en de vier seizoenen. Als je de cyclus van de maan volgt leef je volgens een natuurlijk ritme, wat rust en ontspanning brengt in je levensstijl. Voor elke bezigheid is er een gunstig tijdstip, zo zijn er volgens de maan gunstige dagen om je planning op te zetten, je administratie, huishouden of bankzaken te doen, zakelijke afspraken te maken, voor cultuur en theaterbezoek, muziek, reizen, maar ook voor relaties, oefeningen, massages, lichaams- of haarverzorging en meditaties.

De maan geeft ritme aan de natuur in de vier seizoenen. Zo zijn er gunstige dagen om te tuinieren, zoals grasmaaien, groenten en fruit te zaaien en te planten of voor het poten van aardappelen. Bovendien zijn er gunstige tijden om groenten en fruit te oogsten, te bewaren, op te slaan of om direct te consumeren, of om samen met je paard en/of hond te trainen, hoeven en nagels te verzorgen en stallen te verschonen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marjanne Hess-van Klaveren
Uitgever
Hajefa, Uitgeverij
ISBN
9789077677780
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
28

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99