Maak ze sterk

werken aan de weerbaarheid van je kind

Prijs € 17,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Wietske Noordzij, Erik Smit

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt. Dat kan ons beangstigen. Maar je bent als opvoeder niet machteloos. Maak ze sterk laat zien hoe je hun kunt leren om de juiste keuzes te maken, bijvoorbeeld over hoe je omgaat met pesten, rouw, seksualiteit en social media. Wietske Noordzij en Erik Smit bieden handvatten om kinderen en jongeren hierin te ondersteunen, vanuit hun ervaring en expertise. Een prettig leesbaar opvoedboek dat echt de diepte ingaat, zonder ingewikkelde theorieën. Voor ouders en verzorgers, maar ook voor leerkrachten en kerken- en jongerenwerkers die omgaan met kinderen vanaf de basisschoolleeftijd. Het boek sluit aan bij het trainingsprogramma LEV! van Stichting Chris Kinder- en Jeugdhulp, voor scholen en kerken.'Dit boek zal bijdragen aan het sterk maken van een nieuwe generatie, klaar om haar plaats in te nemen in Gods Koninkrijk'.Yvonne Bijl, Orthopedagoog, www.hartvoorschatten.nlWietske Noordzij is ontwikkelingspsychologe, jongerenwerker en landelijk coördinator van Stichting Chris, een organisatie die zich inzet voor hulp, ondersteuning en toerusting van kinderen en jongeren en voor het versterken van hun omgeving.Erik Smit werkt als coördinator preventiewerk en accountmanager bij Chris.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wietske Noordzij, Erik Smit
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033800535
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt. Dat kan ons beangstigen. Maar je bent als opvoeder niet machteloos. Maak ze sterk laat zien hoe je hun kunt leren om de juiste keuzes te maken, bijvoorbeeld over hoe je omgaat met pesten, rouw, seksualiteit en social media. Wietske Noordzij en Erik Smit bieden handvatten om kinderen en jongeren hierin te ondersteunen, vanuit hun ervaring en expertise. Een prettig leesbaar opvoedboek dat echt de diepte ingaat, zonder ingewikkelde theorieën. Voor ouders en verzorgers, maar ook voor leerkrachten en kerken- en jongerenwerkers die omgaan met kinderen vanaf de basisschoolleeftijd. Het boek sluit aan bij het trainingsprogramma LEV! van Stichting Chris Kinder- en Jeugdhulp, voor scholen en kerken.

'Dit boek zal bijdragen aan het sterk maken van een nieuwe generatie, klaar om haar plaats in te nemen in Gods Koninkrijk'.
Yvonne Bijl, Orthopedagoog, www.hartvoorschatten.nl

Wietske Noordzij is ontwikkelingspsychologe, jongerenwerker en landelijk coördinator van Stichting Chris, een organisatie die zich inzet voor hulp, ondersteuning en toerusting van kinderen en jongeren en voor het versterken van hun omgeving.

Erik Smit werkt als coördinator preventiewerk en accountmanager bij Chris.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wietske Noordzij, Erik Smit
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033800535
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99