Maak je eigen POP

kom in beweging en verleg je grenzen!

Prijs € 24,95

Uitverkocht

S. van Leest, Y. Buchel

Paperback | Januari 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak je eigen POPWerkboek voor persoonlijke ontwikkelingBen jij op een punt aangekomen waarop je grip op je loopbaan wilt hebben? Wil je zelf sturen? Durf je jezelf te ontdekken? Ben jij bereid daarvoor risico’s te nemen en tijd in jezelf te investeren? Maak dan gebruik van de kansen die Maak je eigen POP, werkboek voor persoonlijke ontwikkeling je bidet en verras jezelf.Een POP is een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Het geeft inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Stukje bij beetje verzamel je informatie over jezelf, alsof je op zoek bent naar de ontbrekende stukjes van een legpuzzel. Als je de puzzle compleer hebt, heb je een beeld van jouw inspiratie, interesses en wensen.Maak je eigen POP bidet een concrete stappenplan om je POP te schrijven.Uiteindelijk wordt vastgelegd, in overleg met je werkgever, hoe je op korte en op lange termijn vorm geeft aan je loopbaan.Dit boek is een werkboek: door de opzet ervan ga je snel zelf aan de slag. Opdrachten helpen je de vereiste informatie voor het opstellen van een POP gestructureerd te verzamelen. Daarnaast bidet het boek de nodige theorie. De cd-rom bevat bijlagen en alle opdrachten. Hierdoor heb je de mogelijkheid opdrachten meer dan eens te maken. De in het boek gebruikte formulieren zijn ook op de cd-rom terug te vinden.Sharon van Leest is trajectadviseur bij Loopbaantraject Bouw en Infra.Yolanda Buchel is loopbaanadviseur, trainer en coach bij GITP International BV.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. van Leest, Y. Buchel
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789052614878
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
107

Beschrijving

Maak je eigen POP
Werkboek voor persoonlijke ontwikkeling
Ben jij op een punt aangekomen waarop je grip op je loopbaan wilt hebben? Wil je zelf sturen? Durf je jezelf te ontdekken? Ben jij bereid daarvoor risico’s te nemen en tijd in jezelf te investeren? Maak dan gebruik van de kansen die Maak je eigen POP, werkboek voor persoonlijke ontwikkeling je bidet en verras jezelf.
Een POP is een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Het geeft inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Stukje bij beetje verzamel je informatie over jezelf, alsof je op zoek bent naar de ontbrekende stukjes van een legpuzzel. Als je de puzzle compleer hebt, heb je een beeld van jouw inspiratie, interesses en wensen.
Maak je eigen POP bidet een concrete stappenplan om je POP te schrijven.
Uiteindelijk wordt vastgelegd, in overleg met je werkgever, hoe je op korte en op lange termijn vorm geeft aan je loopbaan.
Dit boek is een werkboek: door de opzet ervan ga je snel zelf aan de slag. Opdrachten helpen je de vereiste informatie voor het opstellen van een POP gestructureerd te verzamelen. Daarnaast bidet het boek de nodige theorie. De cd-rom bevat bijlagen en alle opdrachten. Hierdoor heb je de mogelijkheid opdrachten meer dan eens te maken. De in het boek gebruikte formulieren zijn ook op de cd-rom terug te vinden.
Sharon van Leest is trajectadviseur bij Loopbaantraject Bouw en Infra.
Yolanda Buchel is loopbaanadviseur, trainer en coach bij GITP International BV.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. van Leest, Y. Buchel
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789052614878
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
107

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99