Leidingschap

een verfrissend nieuw alternatief in een tijd dat traditioneel leiderschap kopje onder gaat

Prijs € 23,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Arnold Timmerman

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leidingschap is een leiderschapsreflectie van het leven zelf: constant veranderend, groter dan een individu of functie, allesomvattend en uiterst inspirerend.Dit boek nodigt de lezer uit om zowel professioneel als privé buiten de comfortzones van het bekende te treden. Het opent deuren naar een innovatieve manier van inspiratie en samenwerking die oude paradigma's aan de kant schuift.Leidingschap is geen zoveelste 'zeven stappen tot inspirerend leiderschap'. Het biedt niet dé manier om anderen te beïnvloeden. Het schudt aan de boom van politieke, economische, culturele en sociale leiderschapssystemen die er nog steeds van uitgaan dat een selecte minderheid de weg zal wijzen. Daarnaast stelt het de veilige comfortzone van 'volgerschap' ter discussie. Het kan daarom onze professionele en persoonlijke werkelijkheid opschudden; ons ego kan zelfs een kleine deuk oplopen.Met dit boek zaagt Arnold Timmerman aan de poten van de traditionele leiderschapsconcepten. Met simpele vragen in plaats van intellectuele theorieën brengt hij leiderschap terug tot de essentie: inspiratie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arnold Timmerman
Uitgever
Boom
ISBN
9789024401918
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Leidingschap is een leiderschapsreflectie van het leven zelf: constant veranderend, groter dan een individu of functie, allesomvattend en uiterst inspirerend.

Dit boek nodigt de lezer uit om zowel professioneel als privé buiten de comfortzones van het bekende te treden. Het opent deuren naar een innovatieve manier van inspiratie en samenwerking die oude paradigma's aan de kant schuift.

Leidingschap is geen zoveelste 'zeven stappen tot inspirerend leiderschap'. Het biedt niet dé manier om anderen te beïnvloeden. Het schudt aan de boom van politieke, economische, culturele en sociale leiderschapssystemen die er nog steeds van uitgaan dat een selecte minderheid de weg zal wijzen. Daarnaast stelt het de veilige comfortzone van 'volgerschap' ter discussie. Het kan daarom onze professionele en persoonlijke werkelijkheid opschudden; ons ego kan zelfs een kleine deuk oplopen.

Met dit boek zaagt Arnold Timmerman aan de poten van de traditionele leiderschapsconcepten. Met simpele vragen in plaats van intellectuele theorieën brengt hij leiderschap terug tot de essentie: inspiratie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arnold Timmerman
Uitgever
Boom
ISBN
9789024401918
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99