Het officiële Ajax jaarboek 2010-2011

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Hardback | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

D-Day in de Amsterdam ArenA. Alles en iedereen met een rood-wit gekleurd hart kijkt uit naar dé ontknoping in de Eredivisie. 15 mei 2011 moét de dag worden waarop met gouden letters de dertigste landstitel kan worden bijgeschreven op de erelijst van Ajax. De oproep om extra vroeg en in de clubkleuren naar de ArenA te komen, is door veel Ajacieden verhoord; rond het middaguur stromen de toegangswegen naar het stadion al vol. Als de Amsterdam ArenA om 12:30 uur haar deuren opent, vullen de tribunes zich met gespannen en in rood-wit gestoken fans. De sfeer is magistraal. Kan het vandaag nog misgaan? Na zeven titelloze jaren is het tijd voor nieuw succes. Alle Ajacieden snakken naar de landstitel, maar ze beseffen dat FC Twente deze middag de zwaarst denkbare tegenstander is…Aan de glansrijk gewonnen kampioenswedstrijd tegen FC Twente ging een lang en fascinerend seizoen vooraf. Zo dwongen de Ajacieden als eerste échte daad kwalificatie af voor de Champions League. Ook in de beslissende thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev leverde de wisselwerking tussen fans en spelers succes op. Het eerste doel, waar de club jaren naar uitkeek, werd al in augustus gerealiseerd. Ajax eindelijk terug in de lucratieve Champions League, het belangrijkste Europese clubtoernooi! Binnen en buiten de krijtlijnen was Ajax dit kampioensjaar ook al voer voor discussie. De door Johan Cruijff ingezette ‘fluwelen revolutie’ sloeg geleidelijk om in een bikkelharde richtingenstrijd. Een strijd die de betrokkenen ook publiekelijk uitvochten en die slachtoffers maakte. Het officiële Ajax Jaarboek 2010–2011 verhaalt natuurlijk ook over Jong Ajax en de Ajax-jeugd, die onder Frank de Boer een nieuwe kans kreeg. Het seizoen 2010-2011 is ook het voetbaljaar dat Ajax begon met trainer Martin Jol en afsloot met Ajacied De Boer. Treurnis en ontevredenheid over het afkalvende Ajax-spel sloegen vanaf december om in optimisme en vertrouwen. Met Frank de Boer als nieuwe hoofdtrainer kreeg Ajax geleidelijk zijn vertrouwde gezicht weer terug. Lef, positiespel en een nieuwe aanvoer van Ajaxtalenten vanaf de Toekomst typeerden de aanpak van De Boer. De verfrissende aanpak en nieuwe perspectieven leidden tot ‘historisch’ sportief succes: het succes van de dertigste landstitel en de derde ster! Beleef het boeiende seizoen nogmaals met Het officiële Ajax Jaarboek 2010–2011. Alle hoogte- en dieptepunten passeren opnieuw de revue. Ook op de bijgesloten dvd trekken de opvallendste momenten uit het seizoen nog een keer voorbij.Het Ajax-seizoen 2010-2011 is er een om nooit meer te vergeten!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Carrera
ISBN
9789048809158
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

D-Day in de Amsterdam ArenA. Alles en iedereen met een rood-wit gekleurd hart kijkt uit naar dé ontknoping in de Eredivisie. 15 mei 2011 moét de dag worden waarop met gouden letters de dertigste landstitel kan worden bijgeschreven op de erelijst van Ajax. De oproep om extra vroeg en in de clubkleuren naar de ArenA te komen, is door veel Ajacieden verhoord; rond het middaguur stromen de toegangswegen naar het stadion al vol. Als de Amsterdam ArenA om 12:30 uur haar deuren opent, vullen de tribunes zich met gespannen en in rood-wit gestoken fans. De sfeer is magistraal. Kan het vandaag nog misgaan? Na zeven titelloze jaren is het tijd voor nieuw succes. Alle Ajacieden snakken naar de landstitel, maar ze beseffen dat FC Twente deze middag de zwaarst denkbare tegenstander is…

Aan de glansrijk gewonnen kampioenswedstrijd tegen FC Twente ging een lang en fascinerend seizoen vooraf. Zo dwongen de Ajacieden als eerste échte daad kwalificatie af voor de Champions League. Ook in de beslissende thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev leverde de wisselwerking tussen fans en spelers succes op. Het eerste doel, waar de club jaren naar uitkeek, werd al in augustus gerealiseerd. Ajax eindelijk terug in de lucratieve Champions League, het belangrijkste Europese clubtoernooi! Binnen en buiten de krijtlijnen was Ajax dit kampioensjaar ook al voer voor discussie. De door Johan Cruijff ingezette ‘fluwelen revolutie’ sloeg geleidelijk om in een bikkelharde richtingenstrijd. Een strijd die de betrokkenen ook publiekelijk uitvochten en die slachtoffers maakte.

Het officiële Ajax Jaarboek 2010–2011 verhaalt natuurlijk ook over Jong Ajax en de Ajax-jeugd, die onder Frank de Boer een nieuwe kans kreeg. Het seizoen 2010-2011 is ook het voetbaljaar dat Ajax begon met trainer Martin Jol en afsloot met Ajacied De Boer. Treurnis en ontevredenheid over het afkalvende Ajax-spel sloegen vanaf december om in optimisme en vertrouwen. Met Frank de Boer als nieuwe hoofdtrainer kreeg Ajax geleidelijk zijn vertrouwde gezicht weer terug. Lef, positiespel en een nieuwe aanvoer van Ajaxtalenten vanaf de Toekomst typeerden de aanpak van De Boer. De verfrissende aanpak en nieuwe perspectieven leidden tot ‘historisch’ sportief succes: het succes van de dertigste landstitel en de derde ster!



Beleef het boeiende seizoen nogmaals met Het officiële Ajax Jaarboek 2010–2011. Alle hoogte- en dieptepunten passeren opnieuw de revue. Ook op de bijgesloten dvd trekken de opvallendste momenten uit het seizoen nog een keer voorbij.



Het Ajax-seizoen 2010-2011 is er een om nooit meer te vergeten!



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Carrera
ISBN
9789048809158
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99