Good Practice 2.0 MBO 2, 3, 4 Checkbook

competentiegerichte methode Engels

Prijs € 35,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Kees van Daalen, Jan van den Bos, Carmen Gerbenzon, Anneke van Dijk, Janet Molenaar, Evelien Joor, Marieke Schipperijn, Mirjam IJzerman

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Good Practice 2.0 is een competentiegerichte methode Engels voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo en dekt in het mbo-brede deel de taalniveaus A2 en B1. Daarnaast zijn in elke Unit mboPlus gedeelten opgenomen op taalniveau B1 of B2 en sectorprojecten op het uitstroomniveau van de betreffende opleidingen.Good Practice 2.0 is opgebouwd uit drie hoofdelementen:1. Checkbook. Dit boek biedt theorie en achtergronden voor alle leerjaren en sectoren van het mbo. Het Checkbook is een zeer compleet boek met volledig uitgeschreven luisterteksten, leesteksten op alle niveaus, theorie en achtergronden bij leesvaardigheid, gesprekken voeren & spreken en schrijfvaardigheid. Daarnaast bevat het boek een compleet grammaticaoverzicht in duidelijke taal, lijsten van uitdrukkingen, woordenboeken N-E en E-N en de antwoorden van het Workbook.2. Workbook. Maakt in één oogopslag duidelijk op welk mbo-niveau (2, 3 of 4) en taalniveau (A2, B1, B2) geoefend wordt. Dit boek behandelt kerntaken die mbo-breed in beroepssituaties van belang zijn, via praktijkgerichte opdrachten en deelopdrachten (taalgereedschap). Good Practice 2.0 laat aan de hand van het Europese Raamwerk MTV (CEF-niveau) overal zien op welk taalbeheersingsniveau er gewerkt wordt. In elke Unit wordt ook de mogelijkheid geboden op een hoger niveau te werken: het mboPlus niveau. Elke Unit bevat tevens een sectorproject. In de zes Units komen de volgende sectoren aan bod: Administratie, Welzijn, Autotechniek, Handel, Horeca en Groen.3. Studiemeter.nl. De methodesite van Uitgeverij Deviant. De deelnemers kunnen via internet op school en thuis oefenen in het verwerven van de basistaalvaardigheid Engels. Het programma biedt deelnemers de kans om te blijven oefenen tot de resultaten voldoende zijn.De prestaties en vorderingen worden automatisch bijgehouden door het programma.De docenten kunnen altijd en overal de vorderingen van de deelnemers volgen. Er is een automatische, direct toegankelijke feedbackfunctie voor deelnemer en docent. Ook het audiomateriaal wordt via Studiemeter.nl aangeboden. Daarnaast zijn aanvullende opdrachten en projecten van Studiemeter.nl te downloaden.Uitgeverij Deviant kiest er bewust voor de deelnemers van het mbo niet voortdurend achter het beeldscherm te laten zitten maar hen ook met het boek te laten werken. Afwisselende werkwijzen zorgen voor meer motivatie en een beter leerresultaat. Ook zijn we er ons van bewust dat veel mbo-deelnemers basisbegrippen Engels onvoldoende paraat hebben: Good Practice 2.0 biedt uitgebreide oefenmogelijkheden voor basisvaardigheden en woorden, uitdrukkingen en grammatica.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kees van Daalen, Jan van den Bos, Carmen Gerbenzon, Anneke van Dijk, Janet Molenaar, Evelien Joor, Marieke Schipperijn, Mirjam IJzerman
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789490013400
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
318

Beschrijving

Good Practice 2.0 is een competentiegerichte methode Engels voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo en dekt in het mbo-brede deel de taalniveaus A2 en B1. Daarnaast zijn in elke Unit mboPlus gedeelten opgenomen op taalniveau B1 of B2 en sectorprojecten op het uitstroomniveau van de betreffende opleidingen.

Good Practice 2.0 is opgebouwd uit drie hoofdelementen:
1. Checkbook. Dit boek biedt theorie en achtergronden voor alle leerjaren en sectoren van het mbo. Het Checkbook is een zeer compleet boek met volledig uitgeschreven luisterteksten, leesteksten op alle niveaus, theorie en achtergronden bij leesvaardigheid, gesprekken voeren & spreken en schrijfvaardigheid. Daarnaast bevat het boek een compleet grammaticaoverzicht in duidelijke taal, lijsten van uitdrukkingen, woordenboeken N-E en E-N en de antwoorden van het Workbook.

2. Workbook. Maakt in één oogopslag duidelijk op welk mbo-niveau (2, 3 of 4) en taalniveau (A2, B1, B2) geoefend wordt. Dit boek behandelt kerntaken die mbo-breed in beroepssituaties van belang zijn, via praktijkgerichte opdrachten en deelopdrachten (taalgereedschap). Good Practice 2.0 laat aan de hand van het Europese Raamwerk MTV (CEF-niveau) overal zien op welk taalbeheersingsniveau er gewerkt wordt. In elke Unit wordt ook de mogelijkheid geboden op een hoger niveau te werken: het mboPlus niveau. Elke Unit bevat tevens een sectorproject. In de zes Units komen de volgende sectoren aan bod: Administratie, Welzijn, Autotechniek, Handel, Horeca en Groen.

3. Studiemeter.nl. De methodesite van Uitgeverij Deviant. De deelnemers kunnen via internet op school en thuis oefenen in het verwerven van de basistaalvaardigheid Engels. Het programma biedt deelnemers de kans om te blijven oefenen tot de resultaten voldoende zijn.
De prestaties en vorderingen worden automatisch bijgehouden door het programma.De docenten kunnen altijd en overal de vorderingen van de deelnemers volgen. Er is een automatische, direct toegankelijke feedbackfunctie voor deelnemer en docent. Ook het audiomateriaal wordt via Studiemeter.nl aangeboden. Daarnaast zijn aanvullende opdrachten en projecten van Studiemeter.nl te downloaden.

Uitgeverij Deviant kiest er bewust voor de deelnemers van het mbo niet voortdurend achter het beeldscherm te laten zitten maar hen ook met het boek te laten werken. Afwisselende werkwijzen zorgen voor meer motivatie en een beter leerresultaat. Ook zijn we er ons van bewust dat veel mbo-deelnemers basisbegrippen Engels onvoldoende paraat hebben: Good Practice 2.0 biedt uitgebreide oefenmogelijkheden voor basisvaardigheden en woorden, uitdrukkingen en grammatica.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kees van Daalen, Jan van den Bos, Carmen Gerbenzon, Anneke van Dijk, Janet Molenaar, Evelien Joor, Marieke Schipperijn, Mirjam IJzerman
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789490013400
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
318

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99