Gerechten uit Afrika en het Midden-Oosten

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. Bacon, J. Fleetwood

Hardback | December 2006 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boek worden de authentieke kookstijlen en klassieke producten van twee grote en gevarieerde gebieden, Afrika en het Midden-Oosten, nader belicht. Dat levert een bonte en uitnodigende verzameling recepten op, uit bijvoorbeeld Libanon, Iran, Turkije, Syrië, Egypte, Marokko, Sierra Leone, Nigeria, Kameroen, Ethiopië, Kenia, Tanzania en Mozambique. Sommige gerechten zijn ook hier bekend, maar andere lekkernijen zijn totaal nieuw. In de inleiding worden bovenstaande landen onder de loep genomen. Zo kom je meer te weten over de culinaire tradities, de ingrediënten die er worden gebruikt en de speciale kooktechnieken. In de daaropvolgende hoofdstukken staan meer dan 150 recepten uit alle gebieden, van appetizers en hoofdgerechten tot verfrissende vruchtendesserts en kostelijke zoetigheden. Er zijn recepten voor elke gelegenheid en met ruim 700 kleurenfoto's is dit kookboek niet alleen praktisch maar ook een lust voor het oog. Met behulp van de stapsgewijze aanwijzingen bij de recepten en de professionele tips is dit boek een bron van inspirerende ideeën voor de ervaren kok én is het bovendien een perfect instructieboek voor de beginner.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Bacon, J. Fleetwood
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059205321
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In dit boek worden de authentieke kookstijlen en klassieke producten van twee grote en gevarieerde gebieden, Afrika en het Midden-Oosten, nader belicht. Dat levert een bonte en uitnodigende verzameling recepten op, uit bijvoorbeeld Libanon, Iran, Turkije, Syrië, Egypte, Marokko, Sierra Leone, Nigeria, Kameroen, Ethiopië, Kenia, Tanzania en Mozambique.

Sommige gerechten zijn ook hier bekend, maar andere lekkernijen zijn totaal nieuw. In de inleiding worden bovenstaande landen onder de loep genomen. Zo kom je meer te weten over de culinaire tradities, de ingrediënten die er worden gebruikt en de speciale kooktechnieken. In de daaropvolgende hoofdstukken staan meer dan 150 recepten uit alle gebieden, van appetizers en hoofdgerechten tot verfrissende vruchtendesserts en kostelijke zoetigheden.

Er zijn recepten voor elke gelegenheid en met ruim 700 kleurenfoto's is dit kookboek niet alleen praktisch maar ook een lust voor het oog. Met behulp van de stapsgewijze aanwijzingen bij de recepten en de professionele tips is dit boek een bron van inspirerende ideeën voor de ervaren kok én is het bovendien een perfect instructieboek voor de beginner.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Bacon, J. Fleetwood
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059205321
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99