Gelukkig zijn doe je zo!

over de kracht van verbeelding, taalpatronen en onderbewustzijn. Handboek voor iedereen die (nog) meer uit het leven wil halen!

Prijs € 14,50

Uitverkocht

Th. Legters

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over de kracht van verbeelding, taalpatronen en onderbewustzijn. Handboek voor iedereen die (nog) meer uit het leven wil halen!Veel mensen willen dolgraag hun leven beter inrichten. Maar dan liefst op een eenvoudige manier zonder middeltjes of dure cursussen. Met behulp van dit boek kan dat. Na lezing van dit boek zal menigeen de verzuchting slaken: 'Had ik dit allemaal maar eerder geweten!'In dit 'Handboek voor een gelukkig leven' leer je drie vaardigheden gebruiken die je meestal ongebruikt laat: je verbeeldingskracht, je taalpatronen en je onderbewustzijn. Als je deze mogelijkheden, die je al van kinds af aan hebt, op een positieve manier toepast, zal het leven er een stuk plezieriger op worden.Teveel mensen laten deze eigenschappen onbenut en houden daardoor problemen in stand die zonder veel moeite eenvoudig op te lossen zijn.Het boek is simpel van opzet, eenvoudig van inhoud en bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Na het lezen van dit boek en het toepassen ervan, zul je beter communiceren met anderen, beter in staat zijn je eigen leven ter hand te nemen en onafhankelijk van anderen je te richten op je eigen, door jou gewenste toekomst. Word chauffeur van je eigen leven, in plaats van passagier op de achterbank!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Th. Legters
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400179
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
172

Beschrijving

Over de kracht van verbeelding, taalpatronen en onderbewustzijn. Handboek voor iedereen die (nog) meer uit het leven wil halen!
Veel mensen willen dolgraag hun leven beter inrichten. Maar dan liefst op een eenvoudige manier zonder middeltjes of dure cursussen. Met behulp van dit boek kan dat. Na lezing van dit boek zal menigeen de verzuchting slaken: 'Had ik dit allemaal maar eerder geweten!'
In dit 'Handboek voor een gelukkig leven' leer je drie vaardigheden gebruiken die je meestal ongebruikt laat: je verbeeldingskracht, je taalpatronen en je onderbewustzijn. Als je deze mogelijkheden, die je al van kinds af aan hebt, op een positieve manier toepast, zal het leven er een stuk plezieriger op worden.
Teveel mensen laten deze eigenschappen onbenut en houden daardoor problemen in stand die zonder veel moeite eenvoudig op te lossen zijn.
Het boek is simpel van opzet, eenvoudig van inhoud en bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Na het lezen van dit boek en het toepassen ervan, zul je beter communiceren met anderen, beter in staat zijn je eigen leven ter hand te nemen en onafhankelijk van anderen je te richten op je eigen, door jou gewenste toekomst. Word chauffeur van je eigen leven, in plaats van passagier op de achterbank!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Th. Legters
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400179
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
172

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99