Geert Lap Specific Objects

Special Edition

Prijs € 149,00

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Titus. M. Eliëns, Ernst van Alphen

Casette, C-Print, Facsimile | Juni 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ter gelegenheid van de grote overzichtstentoonstelling Geert Lap: Specific Objects in Design Museum Den Bosch, publiceert nai010 uitgevers het eerste complete standaardwerk over een van de belangrijkste naoorlogse keramische kunstenaars ter wereld. Boek, facsimile en C-Print Geert Lap: Specific Objects is met de fotografie van Erik en Petra Hesmerg een oogstrelend overzicht van het weergaloze oeuvre van een van de belangrijkste naoorlogse keramische kunstenaars ter wereld. Het boek bevat een uitgebreid biografisch essay door Titus M. Eliëns, die exclusieve toegang tot het archief van de kunstenaar verkreeg. Met bijdragen van Ernst van Alpen en Jac Geurts. De speciale editie van Geert Lap: Specific Objects bevat het hardcover boek met speciale schutbladen die overeenkomen met de luxe casette, in de kleur ‘Baby Nail’ roze. Daarnaast bevat de set een facsimile van een prachtig ingekleurde schets van de nooit uitgevoerde Inside serie, daterend van omstreeks 1988. Een unieke toevoeging aan deze speciale editie is de hoge kwaliteit C-Print (ca. 23x29cm) van een ‘Baby Nail’ roze schaal (1984) uit de collectie van Design Museum Den Bosch, gefotografeerd en gesigneerd door Erik en Petra Hesmerg. Een maximaal aantal van 250 exemplaren zal worden geproduceerd, elk met een uniek nummer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Titus. M. Eliëns, Ernst van Alphen
Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789462085220
Bindwijze
Casette, C-Print, Facsimile
Publicatiedatum
Juni 2019
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Ter gelegenheid van de grote overzichtstentoonstelling Geert Lap: Specific Objects in Design Museum Den Bosch, publiceert nai010 uitgevers het eerste complete standaardwerk over een van de belangrijkste naoorlogse keramische kunstenaars ter wereld. Boek, facsimile en C-Print Geert Lap: Specific Objects is met de fotografie van Erik en Petra Hesmerg een oogstrelend overzicht van het weergaloze oeuvre van een van de belangrijkste naoorlogse keramische kunstenaars ter wereld. Het boek bevat een uitgebreid biografisch essay door Titus M. Eliëns, die exclusieve toegang tot het archief van de kunstenaar verkreeg. Met bijdragen van Ernst van Alpen en Jac Geurts.

De speciale editie van Geert Lap: Specific Objects bevat het hardcover boek met speciale schutbladen die overeenkomen met de luxe casette, in de kleur ‘Baby Nail’ roze. Daarnaast bevat de set een facsimile van een prachtig ingekleurde schets van de nooit uitgevoerde Inside serie, daterend van omstreeks 1988. Een unieke toevoeging aan deze speciale editie is de hoge kwaliteit C-Print (ca. 23x29cm) van een ‘Baby Nail’ roze schaal (1984) uit de collectie van Design Museum Den Bosch, gefotografeerd en gesigneerd door Erik en Petra Hesmerg. Een maximaal aantal van 250 exemplaren zal worden geproduceerd, elk met een uniek nummer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Titus. M. Eliëns, Ernst van Alphen
Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789462085220
Bindwijze
Casette, C-Print, Facsimile
Publicatiedatum
Juni 2019
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 21,99
  • 22,99
  • 22,95
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 34,99
  • 22,00
  • 24,99