De vriendschapsquilt

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Jennifer Chiaverini

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De quiltclub draait op volle toeren! Tijdens de zomercursus komen vijf vrouwen uit alle streken van het land samen in Elm Creek om daar de nieuwste quilttechnieken te leren. Ze delen een week lang lief en leed en al snel worden ze vriendinnen, ondanks de grote verschillen in leeftijd en achtergrond.Maar hoe onderhoud je een vriendschap als je zo ver bij elkaar uit de buurt woont? Lavinia, de oudste van de groep, heeft een idee: samen zullen de vijf vrouwen een ‘vriendschapsquilt’ maken, waarbij ze elk aan hun eigen deel werken. Na een jaar komen de vriendinnen weer bij elkaar om de lappen samen te voegen tot prachtige quilt, en om hun bijzondere verhalen uit te wisselen.‘Vergeet chick-lit. De nieuwe rage in de vrouwenboekenwereld heet quilt-lit.’ HP/De Tijd‘Chiaverini weet alles van quilten verhalen vertellen. Bij elkaar twee ingredi en voor een heerlijk boek over vriendschap en vertrouwen. Een t vrouwenboek.’ Libelle over De quiltclubJennifer Chiaverini woont met haar man en twee zoons in Wisconsin. Ze heeft al negen boeken in De quiltclub-serie geschreven. De vriendschapsquilt is haar vierde boek dat in het Nederlands verschijnt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer Chiaverini
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789069746869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
381

Beschrijving

De quiltclub draait op volle toeren! Tijdens de zomercursus komen vijf vrouwen uit alle streken van het land samen in Elm Creek om daar de nieuwste quilttechnieken te leren. Ze delen een week lang lief en leed en al snel worden ze vriendinnen, ondanks de grote verschillen in leeftijd en achtergrond.
Maar hoe onderhoud je een vriendschap als je zo ver bij elkaar uit de buurt woont? Lavinia, de oudste van de groep, heeft een idee: samen zullen de vijf vrouwen een ‘vriendschapsquilt’ maken, waarbij ze elk aan hun eigen deel werken. Na een jaar komen de vriendinnen weer bij elkaar om de lappen samen te voegen tot prachtige quilt, en om hun bijzondere verhalen uit te wisselen.
‘Vergeet chick-lit. De nieuwe rage in de vrouwenboekenwereld heet quilt-lit.’ HP/De Tijd
‘Chiaverini weet alles van quilten verhalen vertellen. Bij elkaar twee ingredi en voor een heerlijk boek over vriendschap en vertrouwen. Een t vrouwenboek.’ Libelle over De quiltclub
Jennifer Chiaverini woont met haar man en twee zoons in Wisconsin. Ze heeft al negen boeken in De quiltclub-serie geschreven. De vriendschapsquilt is haar vierde boek dat in het Nederlands verschijnt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer Chiaverini
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789069746869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
381

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99