De lijst van Violet Sopjes

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

David Vlietstra

Hardback | April 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De lijst van Violet Sopjes' van David Vlietstra is een aandoenlijk en origineel verhaal, doordrenkt met een flinke dosis humor, dat draait om een eigenzinnig meisje dat je onmiddellijk in je hart sluit. De 11-jarige Violet heeft een fantastisch idee: dit schooljaar wil ze met elk kind in haar klas een keer gaan spelen. Ze hangt de klassenlijst op in haar slaapkamer en begint langzaam iedereen af te vinken. Violet komt er zo achter dat er wel heel bijzondere types in haar klas zitten. Ze maakt de vreemdste dingen mee met haar klasgenootjes, waar ze uitgebreid verslag van doet in schriftjes, alsof ze een dagboek bijhoudt. Maar als de speelafspraakjes écht te gek voor woorden worden, neemt het verhaal een onverwachte wending... Buiten zijn schrijfwerk heeft David nog een andere belangrijke rol: die van meester. Drie dagen per week staat hij voor de klas, in groep 3, waar hij zijn liefde voor verhalen en boeken deelt met de jongere generatie. Vlietstra heeft al meerdere kinderboeken op zijn naam staan - dit wordt zijn eerste boek bij Gottmer. De grafisch sterke illustraties van Yoko Heiligers maken de intrigerende wereld van Violet extra bijzonder. Geschikt voorlezers van 9 jaar en ouder.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Vlietstra
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025778903
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

'De lijst van Violet Sopjes' van David Vlietstra is een aandoenlijk en origineel verhaal, doordrenkt met een flinke dosis humor, dat draait om een eigenzinnig meisje dat je onmiddellijk in je hart sluit. De 11-jarige Violet heeft een fantastisch idee: dit schooljaar wil ze met elk kind in haar klas een keer gaan spelen. Ze hangt de klassenlijst op in haar slaapkamer en begint langzaam iedereen af te vinken. Violet komt er zo achter dat er wel heel bijzondere types in haar klas zitten. Ze maakt de vreemdste dingen mee met haar klasgenootjes, waar ze uitgebreid verslag van doet in schriftjes, alsof ze een dagboek bijhoudt. Maar als de speelafspraakjes écht te gek voor woorden worden, neemt het verhaal een onverwachte wending...


Buiten zijn schrijfwerk heeft David nog een andere belangrijke rol: die van meester. Drie dagen per week staat hij voor de klas, in groep 3, waar hij zijn liefde voor verhalen en boeken deelt met de jongere generatie. Vlietstra heeft al meerdere kinderboeken op zijn naam staan - dit wordt zijn eerste boek bij Gottmer. De grafisch sterke illustraties van Yoko Heiligers maken de intrigerende wereld van Violet extra bijzonder. Geschikt voorlezers van 9 jaar en ouder.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Vlietstra
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025778903
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 22,99
  • 20,00
  • 21,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,95
  • 27,99
  • 22,00