Combifuncties

Samenwerken als gewoonte in zorgorganisaties

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

Jeroen Hendrikse

Hardback | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zorg heeft te maken met een fundamenteel personeelstekort. Een uitdaging waar Combifuncties een bewezen oplossing voor biedt. Maak gebruik van de kracht van combifuncties voor meer motivatie en werkplezier!In een combifunctie bekleedt een medewerker twee verschillende functies in twee teams, afdelingen of zelfs organisaties. Bijvoorbeeld een leidinggevende die ook patiëntenzorg verleent of een verpleegkundige die ook kwaliteitsmedewerker is.In dit boek laat Jeroen Hendrikse zien hoe je krachtige zorgorganisaties krijgt waarin zowel de patiënt als de medewerker zich gehoord, gezien en gesteund voelt. Hij biedt handvatten om aan de slag te gaan en geeft veel voorbeelden uit de zorgpraktijk.“De aankomende jaren zal het blijven borgen van toegankelijke zorg onze grootste opgave zijn. Jeroen Hendrikse diept in zijn nieuwe boek een belangrijke oplossing uit: de synergie van combifuncties.”Prof. dr. Maurice van den Bosch, interventieradioloog; voorzitter raad van bestuur, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG); voorzitter, Santeon “Dit boek komt precies op tijd! We staan immers op een kruispunt in de zorg. Jeroen Hendrikse brengt vanuit zijn ervaring in de zorg en het leidinggevende kader een verhelderend en inspirerend perspectief op combifuncties. Niet alleen meeslepend en beeldend, maar ook praktisch ingestoken met een goed ontwikkeld stappenplan.”Prof. dr. Jim van Os, hoogleraar psychiatrie; voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht“Combifuncties maken voor veel professionals de zorg weer de leukste plek om te werken.”Prof. dr. Marieke Schuurmans, hoogleraar verplegingswetenschap; Chief Healthcare Organization, Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeroen Hendrikse
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036829656
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2023
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Beschrijving

De zorg heeft te maken met een fundamenteel personeelstekort. Een uitdaging waar Combifuncties een bewezen oplossing voor biedt. 


Maak gebruik van de kracht van combifuncties voor meer motivatie en werkplezier!


In een combifunctie bekleedt een medewerker twee verschillende functies in twee teams, afdelingen of zelfs organisaties. Bijvoorbeeld een leidinggevende die ook patiëntenzorg verleent of een verpleegkundige die ook kwaliteitsmedewerker is.


In dit boek laat Jeroen Hendrikse zien hoe je krachtige zorgorganisaties krijgt waarin zowel de patiënt als de medewerker zich gehoord, gezien en gesteund voelt. Hij biedt handvatten om aan de slag te gaan en geeft veel voorbeelden uit de zorgpraktijk.


“De aankomende jaren zal het blijven borgen van toegankelijke zorg onze grootste opgave zijn. Jeroen Hendrikse diept in zijn nieuwe boek een belangrijke oplossing uit: de synergie van combifuncties.”

Prof. dr. Maurice van den Bosch, interventieradioloog; voorzitter raad van bestuur, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG); voorzitter, Santeon 


“Dit boek komt precies op tijd! We staan immers op een kruispunt in de zorg. Jeroen Hendrikse brengt vanuit zijn ervaring in de zorg en het leidinggevende kader een verhelderend en inspirerend perspectief op combifuncties. Niet alleen meeslepend en beeldend, maar ook praktisch ingestoken met een goed ontwikkeld stappenplan.”

Prof. dr. Jim van Os, hoogleraar psychiatrie; voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht


“Combifuncties maken voor veel professionals de zorg weer de leukste plek om te werken.”

Prof. dr. Marieke Schuurmans, hoogleraar verplegingswetenschap; Chief Healthcare Organization, Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeroen Hendrikse
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036829656
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2023
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99