Aan de slag met de HuishoudCoach

de nieuwe stijl opruimen, administreren, agenderen en poetsen

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Els Jacobs

Hardback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nieuwe gebonden en herziene editie van Aan de slag met De HuishoudCoach® Ben je zonder opruimtalent ter wereld gekomen? Of is je huis(houden) door omstandigheden versloft en verstoft? En wil je graag opgeruimd leven, maar heb je geen idee wáár je moet beginnen en hóe je snel resultaat boekt? Geen nood… met Els Jacobs’ aanstekelijke boek Aan de slag met De HuishoudCoach® reken je snel en vakkundig af met de chaos in zowel huis als hoofd! Het ‘Huishouden Nieuwe Stijl’ bestaat uit vier laagdrempelige, flexibel uitvoerbare en makkelijk overdraagbare basismethoden voor opruimen, administreren, agenderen en poetsen. Jacobs, die zowel expert als ervaringsdeskundige is, beschrijft levendig hoe je deze methoden idealiter zou moeten gebruiken en wat de meest beruchte valkuilen zijn, want ‘doorgaans zijn helaas noch jij, noch de omstandigheden ideaal’, aldus Jacobs. Ook paart ze elke methode aan 12 prikkelende weekopdrachten, aangezien ‘niet het goede voornemen, maar de concrete actie telt’. Kortom, met Aan de slag met De HuishoudCoach tover je je rommelige, stoffige huis op een realistische manier om in een comfortabel, gastvrij thuis, dat je in staat stelt stressvrij en opgeruimd door het leven te gaan! Over de auteur Els Jacobs (1965) is professional organizer en drijvende kracht achter De HuishoudCoach®. Ze adviseert huishoudens, traint aankomende organizers, verzorgt workshops en lezingen, en geeft een online magazine uit. Kijk voor meer informatie over op www.dehuishoudcoach.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Els Jacobs
Uitgever
Forte Uitgevers B.V.
ISBN
9789058778604
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Nieuwe gebonden en herziene editie van Aan de slag met De HuishoudCoach®

Ben je zonder opruimtalent ter wereld gekomen? Of is je huis(houden) door omstandigheden versloft en verstoft? En wil je graag opgeruimd leven, maar heb je geen idee wáár je moet beginnen en hóe je snel resultaat boekt? Geen nood… met Els Jacobs’ aanstekelijke boek Aan de slag met De HuishoudCoach® reken je snel en vakkundig af met de chaos in zowel huis als hoofd!

Het ‘Huishouden Nieuwe Stijl’ bestaat uit vier laagdrempelige, flexibel uitvoerbare en makkelijk overdraagbare basismethoden voor opruimen, administreren, agenderen en poetsen. Jacobs, die zowel expert als ervaringsdeskundige is, beschrijft levendig hoe je deze methoden idealiter zou moeten gebruiken en wat de meest beruchte valkuilen zijn, want ‘doorgaans zijn helaas noch jij, noch de omstandigheden ideaal’, aldus Jacobs. Ook paart ze elke methode aan 12 prikkelende weekopdrachten, aangezien ‘niet het goede voornemen, maar de concrete actie telt’.

Kortom, met Aan de slag met De HuishoudCoach tover je je rommelige, stoffige huis op een realistische manier om in een comfortabel, gastvrij thuis, dat je in staat stelt stressvrij en opgeruimd door het leven te gaan!

Over de auteur
Els Jacobs (1965) is professional organizer en drijvende kracht achter De HuishoudCoach®. Ze adviseert huishoudens, traint aankomende organizers, verzorgt workshops en lezingen, en geeft een online magazine uit. Kijk voor meer informatie over op www.dehuishoudcoach.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Els Jacobs
Uitgever
Forte Uitgevers B.V.
ISBN
9789058778604
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99